Duurzame energie

Duurzame energie is iets wat steeds meer toegepast wordt, omdat alles energiezuiniger moet. Als duurzame oplossingen zijn er natuurlijk zonnepanelen voor het opwekken van stroom, maar ook zonnepanelen voor het opwekken van warm water middels een buffervat. Ook kan een warmtepomp die warme uit de lucht of grond haalt worden aangesloten op een buffervat dat op de installatie wordt aangesloten. Zelfs koeling door middel van de zon is mogelijk.

Specialist in duurzaamheid

Installatiebureau Dunning is een specialist op het gebied van duurzame installaties, zoals zonneboilers, warmtepompen en HRe ketels. Naast deze duurzame oplossingen bieden wij ook unieke productcombinaties aan. Hierdoor bespaart u maximaal, tegen de beste prijs. Wij zijn op de hoogte van alle subsidies en fiscale maatregelen en regelen deze ook voor u.

Technisch Buro Dunning biedt een ruim assortiment duurzame producten, welke u kunt combineren met uw bestaande installatie. Nieuw is een unieke totaalcombinatie van een HR-ketel, een HotTop zonneboiler en een Elga hybride warmtepomp met koeloptie.

ComforTrend Vakinstallateur

Installatiebureau Dunning is ComforTrend Vakinstallateur. Deze installateurs worden zorgvuldig geselecteerd en bieden uitsluitend topkwaliteit producten en service. Ook zijn het specialisten in duurzame energietoepassingen en hebben ze een sterke service- en onderhoudsafdeling. Wij zijn dus trots dat wij ons ComforTrend partner mogen noemen.


Meer weten over duurzame installaties?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij helpen u graag verder!

* Dit veld is verplicht


Technisch Buro Dunning
Industrieweg 74
7903 AK Hoogeveen
Tel: 0528-265399

............................................................