Onderhoud productielijnen

Onderhoud is noodzakelijk om uw productieprocessen betrouwbaar te houden. Wij voeren zowel preventief als correctief industrieel onderhoud uit aan productielijnen en procesinstallaties. Wij verzorgen voor klanten onder andere het onderhoud van productielijnen, de aanleg van bekabeling, de montage van signaalgevers en motoren en uitbreiding van machinegedeelten. Het aansturen van motoren middels frequentieregelaars is om de motoren zo een gewenste regelbare snelheid te geven, of een benodigd koppel of aanloopsnelheid. Zo kan alles naar eigen wens worden afgesteld.

Uitval van machines voorkomen

Met preventief onderhoud wordt de uitval van uw machines voorkomen. Wij houden uw machines draaiend door geregeld inspecties te houden en industrieel onderhoud te plegen. Vanuit deze inspecties kan ook periodiek onderhoud naar voren komen. Dit kan het geval zijn wanneer het nodig is om bepaalde onderdelen te vervangen of wanneer geconstateerd wordt dat sommige onderdelen aan het slijten zijn.


Uw productielijn door ons laten onderhouden?

Stilstand van de productielijn door onderhoud en reparatie is onvermijdelijk. Dit kan vervelend zijn, maar onvoorziene uitvaltijd op het moment dat u het niet verwacht is nog duurder. Regelmatig onderhoud van uw productielijn beperkt de uitval van machines tot een minimum. Voor meer informatie over de mogelijkheden van productielijn-onderhoud voor uw bedrijf kunt u direct contact met ons opnemen.

* Dit veld is verplicht


Technisch Buro Dunning
Industrieweg 74
7903 AK Hoogeveen
Tel: 0528-265399

............................................................