Cv-ketel vervangen regio Hoogeveen

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe of heeft uw verwarming een reparatie nodig? Technisch Buro Dunning uit Hoogeveen kan uw cv-ketel een periodieke onderhoudsbeurt geven, vakkundige reparaties uitvoeren of de installatie van een geheel nieuwe cv-ketel verzorgen.

Wanneer moet de cv ketel vervangen worden?

Als reparatie van uw cv-ketel geen zin meer heeft of als uw ketel vijftien jaar of ouder is, dan is de installatie van een nieuwe ketel aanbevolen. Een oude cv-ketel kan zo veel energie verbruiken dat u op de lange termijn goedkoper uit bent met een nieuwe hoogrendementsketel. Een nieuwe ketel verhoogt tevens de waarde van uw woning. Het installeren van een nieuwe cv-ketel duurt vaak maar een dag, zodat u weer snel kunt genieten van een warme woning.

Veilige cv-ketels die bij u passen

Alle ketels die door onze monteurs worden geïnstalleerd zijn uitgebreid getest en voldoen aan strenge veiligheidseisen. Om een goede keuze te maken uit verschillende soorten, maten en merken is een goed advies erg belangrijk. De monteurs van Technisch Buro Dunning kunnen u adviseren over de cv-ketel die het beste past bij uw woning en verbruik.

Wij leveren en plaatsen onder andere:

  • Solo-ketels: verwarmen enkel het water voor de verwarming. Voor het verwarmen van water uit de kraan is een aparte boiler nodig.
  • Combi-ketels: de boiler zit in de ketel verwerkt, wat ruimtebesparend werkt.
  • Verbeterd Rendement ketels: VR ketels hebben een rendement van 80% tot 90%.
  • Hoog Rendement ketels: HR ketels hergebruiken waterdamp, waardoor een rendement van meer dan 100% haalbaar is.

Cv-ketel installatie expert Hoogeveen

Bij alle typen ketels is het verstandig om de installatie over te laten aan een cv-ketel expert. Het installeren van een cv-ketel is namelijk zeer nauwkeurig en specialistisch werk. Wij raden dan ook aan dit werk niet zelf uit te voeren, maar contact op te nemen met een van onze verwarmingsmonteurs uit Hoogeveen. Zo is de klus snel geklaard en heeft u de minste kans op storingen en veiligheidsrisico’s.


Ketel laten vervangen door Technisch Buro Dunning Hoogeveen:

  • Vakkundige plaatsing en installatieUneto VNI lid in Hoogeveen
  • Energiezuinig stoken met meer rendement
  • Verhoogt de waarde van uw woning
  • Veiligheid en betrouwbaarheid
  • SEI-erkend installatiebedrijf
  • Lid van Uneto VNI

Cv-ketel vervangen in de buurt van Hoogeveen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Of is het onderhoud enige tijd geleden en twijfelt u over de prestaties van uw huidige cv-ketel? Wij komen graag bij u langs in Hoogeveen en omstreken voor gerichte beoordeling en vakkundige plaatsing. U kunt ons telefonisch bereiken op 0528-265399 of hieronder direct ketel plaatsing of vervanging aanvragen.

 

* Dit veld is verplicht


Technisch Buro Dunning
Industrieweg 74
7903 AK Hoogeveen
Tel: 0528-265399

............................................................