Over ons

Technisch Buro Dunning is een installatiebedrijf dat zich bezighoudt met gas, water, sanitair, zink, elektra en verwarming werkzaamheden. U kunt ons tegenkomen in zowel de particuliere als de bedrijfsmatige markt. Onze specialiteit is de aanleg en het onderhoud van de grotere elektra bedrijfsinstallaties. Door onze korte interne lijnen kunnen wij onze klanten en hun installatie de aandacht geven die ze verdienen. Door onze jarenlange ervaring en huisvesting op hetzelfde adres sinds 1972, kunnen wij op een vertrouwde vaste klantenkring rekenen.


Erkend installatiebedrijf voor regio Hoogeveen

Erkend installatiebedrijf Hoogeveen

Wij zijn aangesloten bij Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). SEI houdt zich bezig met het register van erkenningen waarin installatiebedrijven opgenomen zijn die hebben aangetoond over voldoende vakbekwaamheid te beschikken. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.


Leverancier van de volgende topmerken:

PEHA Dealer Hoogeveen GIRA Dealer Hoogeveen Nefit Dealer Hoogeveen
Hager Dealer Hoogeveen AWB Dealer Hoogeveen Remeha Dealer Hoogeveen
Busch-Jaeger Dealer Hoogeveen Vaillant Dealer Hoogeveen Simon de Haas Dealer Hoogeveen

Waarom kiezen voor Technisch Buro Dunning?

Door bij een erkend installateur uw aanleg en onderhoud uit te besteden, zorgt u voor een kleinere kans op storingen en voor een langere levensduur van uw centrale verwarming en elektronische installaties. Juist omdat uw installaties behoorlijk wat energie verbruiken, is het erg belangrijk dat alle installaties betrouwbaar en veilig zijn.

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Minder kans op storingenUneto VNI lid in Hoogeveen
  • Langere levensduur van installaties
  • Veiligheid en betrouwbaarheid
  • SEI-erkend installatiebedrijf
  • Lid van Uneto VNI

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of bel ons direct op 0528 265 399. 

* Dit veld is verplicht


Technisch Buro Dunning
Industrieweg 74
7903 AK Hoogeveen
Tel: 0528-265399

............................................................